петак, 27. новембар 2009.

VREDNOST AKCIJA ZITOPEKA NA DAN 27.11.2009




akcije zitopeka - akcije ztpk +


7 коментара:

KLUB AKCIONARA је рекао...
Аутор је уклонио коментар.
Анониман је рекао...

Tomislav Jovanovic je uništio toliko žitopek da mu je cena mizerna (blago receno) neznam šta još radi na mestu direktora . Možda je time što je prodao akcije i naveo druge da prodaju zaslužio da ostane pion i firmina luda koju sada niko ne poštuje nema nikakav autoritet nikoga nemože da pokriva izmišljenim radnim mestima i nagradjuje neradnike traci resurse firme na provizije pa šta onda tu više radi.

Анониман је рекао...

Sprema se jos jena prevara radnika.Kako saznajem svi radnici koji su se prijavili za tehnoloski visak u Januaru bice poslati u Martu na trziste rada a ne u Februaru, razlog jednostavan,jos jedno SISANJE OVACA.U Februaru je najmanji broj dana i zarada ce biti isplacena po novim ugovorima tako da osnovica za isplatu otpremnine bice 50% od one koja bi sada bila.Sto je mnogo-mnogo je,prvo su akcije kupili badava a sada i badava teraju radnike.Tako treba-srecno vam bilo.

Анониман је рекао...

NIJE BAS TAKO UZIMA SE TROMESECNI PROSEK PLATE RAZLIKA NEMOZE DA BUDE VELIKA PITANJE JE DALI VLASNIK UOPSTE ZELI DA VI ODETE SA TOLIKIM PARAMA MOZDA CEKA DA SAMI BEZ NAKNADE ODETE ONAJ KO NEZNA DA RADI ILI ONAJ KO MOZE DA ZARADI VISE NA DRUGOM MESTU CE UPRAVO TO UCINITI

Анониман је рекао...

Dok je bio Tomislav Jovanovic na celu Zitopeka, imali smo redovnu platu a i sigurnost, nismo se plasili otkaza, a sada kada su dosli tajkuni SELJACINE, nastao je haos!!! Zasto ne otpusta seljacine koji imaju imanja i stoku? Neka ti je sa srecom pored seljackih lopova koji su opeljesili Zitopek, pritom se hvalaili kako su dobri jos jednu platu,pitajte GOVEDO, tako mu je nadimak, neka vam kaze ko mu je pomagao od njegovih seljaka, takvi ljigavci ce se uvuci do guse u guzicu, ma i cipele ce da ti lizu bez obzira koliko ti noge smrde, SMRADU na celu Zitopeka, jebi s esa svojim seljacima, picka ti materina seljacka!!!

Анониман је рекао...

Ovo je XXI vek, i dosli su "NEKI PAMETNIJI I SPOSOBNIJI"! Ja se pitam zasta su pametni i sposobni? Odgovor znamo svi, sposobni su da kradu, uniste a pametni su da obmanu jadne radnike, samo nicija nije gorela do zore pa nece ni njihova, kuca vam se zatvorila, nemali roda ni poroda, vapili za srecom a nikad vam ne dosla,kukali od jutra do sutra da vas i nebo i zemlja cuje!!! Dabogda vam lopuze belosvetske cerka dovela snaju a sin zeta!!! Kome sam ovo pozelela to je i doziveo!!! Picka vam materina kurva vas okotila!!!

Анониман је рекао...

Krupne reči al malo kasno bilo vam je lepo dok ste sedeli lenčarili i dok vam je neko drugi zaradjivao platu sada kad treba malo da zaznojite g... dajete otkaze optužujete pravdate se niko vam nije kriv sto nemate radnu naviku i volju da radite. Zar ste mislili da će gazda da vas drži a da mu vi ne stvarate profit, cilj svake firme je da stvara profit i one će to koristiti maksimalno sve dok država to dozvoljava ima mnogo nepravde u svemu što se dešava u žitopeku ali tu nema nikakve pomoći a sto se tiče plata niko nam nije kriv sami smo krivi sto smo dozvolili da nas toma vuče u ambis dal zbog kradje ili opste nesposobnoti pa sad moramo da plaćamo sve sto je svojom mudrom ekonomskom plitikom T Jovanović uradio.
Bez razloga se busate sada prodali ste pravo na upravljanje firmom (hvala vam za to jer bi do sada sa onim ljudima koje je predvodio Tomislav Jovanović već bili pred stečajem oni bi otišli a mi bi smo svi ostali bez posla) sada su oni koji odredjuju pravila i to će uvek raditi na granici zakona. nisu zlatni ni ovi novi gazda kaže šta treba da se uradi a oni neznaju kako pa sve svale na radnika otpuštaju umesto da nadju posao potiskuju pametna rešenja jer nisu sposobni da ih realizuju a gazdu baš briga važno da se posao završi.