четвртак, 10. април 2014.

MOBING BESPARICOM I FRUSTRACIJOM

Ubijaju nas na razne načine, socijalnom eutanazijom preko materijalnog položaja preko manipulacija sa ne utemeljenim tvrdnjama, sirenjem nezdovoljstva  stvaraju ambijent  beznadja  stvaraju neradnike  i bolesnike od nas.
 Ali bojim se da ce  oni koji nikad nisu nista radili jedini preziveti jer su spremni da urade i nešto više osim  setnje  i podjebavanja onih koji rade za njih odnosno onih koji im zaradjuju plate spremni su da se prodaju . Ne mogu da se naviknu na cinjenicu da ce  morati da rade ili napuste  firmu, i zato  rade za one koji pljackom  ucenama  zele da  profitiraju, a ti isti  koji im obecavaju neku sigurnost u njihovom neradu ih stavljaju u veliku zabludu i  obmanjuju jer ce   pored kratkorocne koristi i neke sitne zarade zavrsiti  medju prvima na ulici i nece smeti nista da kazu  jer su  ucesnici u korupciji i izdaji svojih  proijatelja i kolega.
   Najgore pored svega   sto vecina  radnika biva zrtva  mobimga od  istih tih sitnih prodanih i glupih neradniika a da pritom  ljudi  nisu svesni kako ih  na fin nacin  iskoristavaju slatkim recima  i otrcanim frazama. Kolege niste vi glupi pekari  ne dozvolite da bagra upravlja vasim zivotima pustite takve ljude da odu  u slivnik kao sva ostala ....  uzdajte se u vase sposobnosti  i vasu radnu naviku ne dozvolite da neradnici  i lopovi uticu na vase samopouzdanje  i ne dozvolite da vas slome.

Нема коментара: